Intervista e plotë/ Gazetari italian nga Moska për Report Tv: Përdoren armë bërthamore? Po përdoren taktikat e luftës së ftohtë! Përmendin shqiptarët se Kosova është plagë hapur në mes të Evropës

6 Mars, 10:46

Gazetari italian Gian Micalessin (Xhan Mikalesin), i dërguari për luftën i gazetës italiane ‘Il Giornale’, nga Moska në një intervistë ekskluzive për Report TV me gazetarin Carlo Bollino thotë arsyeja se pse rusët përdorin Kosovën dhe Shqipërinë në deklaratat e tyre në këto ditë lufte në Ukrainë është fakti se Kosova është plagë e tyre e vjetër e mbetur në Evropë.

Kategori të tjera