Dom Gjergj Meta në Report TV: 2 janë arsyet kryesore pse shqiptarët po largohen!

27 Qershor, 20:21

Për Dom Gjergj Metën, dy janë arsyet pse shqiptarët kërkojnë një jetë më të mirë jashtë vendit dhe ato kanë të bëjnë me të ardhmen e fëmijëve.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha