Takimi i bujshëm Majko- Berisha për situatën e Kosovës në ‘98, Lorenc Vangjeli rrëfen për herë të parë bisedën sekrete

15 Janar, 20:49

Ishte dhjetori i vitit 1998, kur studentët ishin futur në grevë urie dhe në atë kohë opozita e drejtuar nga Sali Berisha kërkonte dorëheqjen e kryeministrit Pandeli Majko