Kulluri në ‘Kontrast’: Non grata është e pakapërcyeshme! Berisha, arsyeja e ndarjes!

25 Janar, 19:32

Partia Demokratike e ka të qartë qëndrimin e saj, nuk ka bashkim me palnë tjetër nëse është Sali Berisha, i shpallur non grata nga SHBA. I ftuar në emisionin ‘Kontrast’ në Report Tv, anëtari i kryesisë së PD-së Edvin Kulluri tha se ‘non grata’ është e pakapërcyeshme dhe se Sali Berisha është arsyeja e ndarjes.