Topi thirrje ndërkombëtarëve: Të bëjnë presion për reformën në politikë! Nuk pritet ndryshim i vullnetshëm nga mëkatarët

8 Janar, 20:07 | Përditesimi i fundit: 2024-01-08 20:08:04

Ish-presidenti Bamir Topi, i ftuar në "Kontrast" me gazetarin Denis Minga në Report Tv, ka bërë thirrje ndaj partnerëve ndërkombëtarë të Shqipërisë që të ndërhyjnë dhe të ushtrojnë presion për një reformë në politikën shqiptare.