Doni lëkurë si bebe? Xheni tregon recetën e vjehrrës me vetëm 2 përbërës / Truk si të shkëlqeni enët

12 Qershor, 13:02

Amvisa virale që jeton në Amerikë e njohur për gatimet e saj speciale tradicionale dhe maskat e vjetra të gjysheve, Xheni Fundo, këtë herë për studion e “Rreze Dielli” na tregon recetën e vjehrrës me lëvozhgat e vezëve dhe limon për fytyrën. Një maskë ideale për lëkurë të hidratuar që përgatitet lehtë në shtëpi dhe mbi të gjitha me zero kosto. Gjithashtu Xheni na tregon dhe një truk te thjeshtë si të shkëlqejmë lugët dhe sendet e aluminit me vetëm dy përbërës.