Doni të hapni një biznes të ri e të fitoni para? Ja disa ide nga analisti Jonian Demiri

12 Qershor, 13:47

Në studion e “Rreze Dielli” u njohëm me Jonian Demiri, analist i lartë biznesi me 10 vite eksperiencë në Australi në Universitetin e Sidney, si analist biznesi, me përvoja të suksesshme në orientimin e bizneseve, projekteve të larmishme në fusha të ndryshme. Prej dy vitesh ai jeton dhe punon në Greqi, ndërsa në studio u diskutuan tematikat e mëposhtme: Cilat janë bizneset që sjellin më tepër të ardhura në ditët e sotme, nëse dikush ka ndërmend të hapë një biznes dhe ka mundësinë financiare? Cilat janë strategjitë për t’i bërë bizneset e vogla më të forta se kurrë? Sa i takon biznesit online, cilat janë hapat që duhen ndjekur për t’i promovuar sa më mirë? Cilat sipërmarrje biznesi do të ishin më të mirat për gratë?