Forumi 'eTransport', Veliaj: Në 2023 do për transportin interurban të juglindjes do të përdoret Terminali Lindor

2 Dhjetor 2022, 14:09

Tirana e së ardhmes do të ketë një transport publik model, i cili do të disiplinojë si trafikun, ashtu edhe këtë shërbim të rëndësishëm për qytetarët, që lëvizin brenda kryeqytetit dhe nëpërmjet linjave interurbane dhe hekurudhore

Kategori të tjera