Gatimi - Tiramisu dhe sallate me karkaleca deti Pj.1

10 Prill 2018, 10:54

Gatimi - Tiramisu dhe sallate me karkaleca deti Pj.2, zonja Tefta dhe Chef Fjori Miraka sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV Pj.1

Programe të tjera