Gjyqtarët e kanë sakatu’popullin!” Qytetari i revoltuar me drejtësinë, akuza Fatmira Hajdarit: Ka mbush valixhet me lekë

12 Gusht, 10:34

Në lidhje me temën në emisionin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe ju” ku u diskutua mbi procesin e vettingut një prej qytetarëve hodhi akuza të forta kundër përfaqësuesve në sistemin e drejtësisë. E kanë sakatuar popullin tha ai. Si shembull solli rastin e Fatmir hajdarit, gjyqtares së apelit, ish-bashkeshortja e Azem Hajdarit për të cilën tha se nuk përballet me Izet Haxhinë dhe të mësojë të vërtetën e të bëjë drejtësi me vrasjen e të shoqit pasi ka mbushur valixhet me lekë e ka bërë miliarda me punën si gjyqtare

Programe të tjera

Shiko të gjitha