'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 11 qershor 2024

11 Qershor, 08:53

 

Titujt e gazetave për sot, nga Europa,Beleri dhe dy Mbretër lakuriq te Berisha apo Basha sot gjykata e Apelit vendos për "vulën" e deri tek Rama kritika BE-së.