Habit Klodi | Lëviz zorrët live, shihni çfarë i punon barkut / Ja teknika dhe përftimet…

18 Qershor, 13:16

Instruktori i yogës Klodian Murati jo pak herë ka qënë viral me videot e tij të ushtrimeve në rrjetet sociale, e tillë është dhe videoja e lëvizjeve të barkut, e cila ka marrë shumë shikime dhe komente. Në studion e “Rreze Dielli” Klodi tregon teknikën sesi duhet bërë fillimisht tërheqja e barkut dhe më pas ushtrimi me muskujt e tij duke sjellë benefite shumë të mëdha për organizmin, pasi vendos në lëvizje të gjitha organet përfshirë dhe sistemin tretës si dhe ndihmon për të pasur një bark të sheshtë.