Historia e familjes Boçi

26 Janar, 09:23

Familja e Zef Boçit jeton në Fushë Mamurras dhe është e ardhur nga Mirdita në fillim të viteve 2000. Ata blejnë një shtëpi të vogël që ka kushtuar 75 mijë lekë, shtëpi që e shembi tërmeti I 26 nëntorit 2019.

Programe të tjera