Javë favorizuese! Por kujdes këto shenja në… /Horoskopi javor 24-30 qershor nga Jorgo Pulla

24 Qershor, 12:18

Në rubrikën "Parashikimi i Yjeve", astrologu Jorgo Pulla bëri një parashikim të detajuar për javën e fundit të këtij muaji, 24-30 qershor për të gjitha shenjat e zodiakut. Sipas astrologut Jorgo Pulla do të jetë një javë e qetë dhe shumë e mirë, pasi favorizon zgjidhjen e çështjeve të rëndësishme familjare dhe personale. Ndikime shumë të mira në fushën ekonomike, kryesisht në pasuritë e paluajtshme, pasi kemi ndikimin e Mërkurit në Gaforre më datën 26 qershor, i cili jep mundësi dhe ndryshime. Në fundjavë kemi një katërkëndësh planetar, i cili favorizon zgjidhjen e problematikave familjare, një padrejtësi që na është bërë e fitojmë, ndërsa në fushën shpirtërore mundësitë janë shumë të mira këtë javë, një njohje mund të kthehet në lidhje serioze.