Javë plot surpriza, por kujdes në… / Horoskopi javor 20-26 maj nga astrologu Jorgo Pulla

20 Maj, 11:26

Në rubrikën "Parashikimi i Yjeve", astrologu Jorgo Pulla bëri një analizë të detajuar për javën e katërt të këtij muaji, 20-26 maj për të gjitha shenjat e zodiakut duke bërë një renditje nga vendi i dymbëdhjetë në vendin e parë. Pulla theksoi se kjo javë është mjaft e mbarë, por duhet të jemi të vëmendshëm se çfarë duhet të bëjmë dhe të jemi të kujdesshëm dhe jo të nxituar në vendimet që marrim. Eshtë një javë me ndikime të forta planetare të cilat japin shumë mundësi dhe favorizojnë si në marrjen e vendimeve të rëndësishme, në çështjet ekonomike financiare, në dokumentacione, në punë dhe karrierë, gjithashtu dhe në fushën shpirtërore.