Javë trazirash, kujdes manipulimet! Jorgo Pulla paralajmëron... / Horoskopi javor 10-16 qershor

10 Qershor, 12:07

Në rubrikën "Parashikimi i yjeve" në emisionin "Rreze Dielli", astrologu Jorgo Pulla bëri një parashikim javor të detajuar për 12 shenjat zodiakale për periudhën 10-16 qershor 2024, duke bërë një renditje nga vendi i dymbëdhjetë në vendin e parë. Sipas astrologut Jorgo Pulla është një javë që kërkon vëmendje në çështjet e punës dhe në firmosje kontratash. Është një javë me ndikime të forta planetare ku nuk lejohen gabimet. Kujdes nga manipulimet! Cilat janë shenjat më fatlume të javës dhe kush duhet të bëjë më tepër kujdes?