‘Jeta ime Afrikane, si Shqipëria e para ‘90’ ish-deputeti Fatbardh Kadilli rrëfen eksperiencën…

18 Prill, 13:00

Në një lidhje direkte nga Nairobi në Kenia-Afrikë, Ish-kandidati për Kryetar i Partisë Demokratike, Fatbardh Kadilli, i cili së fundmi jeton në Afrikë së bashku me familjen që nga gushti i vitit 2023. Fillimisht ai ka udhëtuar në Afrikë vajtje-ardhje, pasi bashkëshortja e tij Eva, ishtë emëruar Drejtore e UNICEF për gjithë Afrikën Lindore dhe Jugore. Pas 11 vitesh në vende të ndryshme të Afrikës, Somali, Kenia, Kongo, Gambia, dhe pas 12 viteve në Kopenhagen, ata u kthyen përsëri në Afrikë, atje ku pikërisht e nisi karrierën Eva. Nëpërmjet lidhjes skype me studion e Rreze Dielli, ish deputeti rrëfen jetën mes afrikanëve, përshtatjen, ushqimet, gjërat që i bëjnë përshtypje, diferencat kulturore, pasionin për natyrën, kulturën dhe sportin, të pazbuluara më parë.