Kujdes! ‘Luftë’ për këto shenja… / Horoskopi javor 19-25 shkurt nga Jorgo Pulla

19 Shkurt, 11:45

Në rubrikën "Parashikimi i Yjeve", astrologu Jorgo Pulla bëri një parashikim të detajuar për javën e tretë të këtij muaji, 19-25 shkurt për të gjitha shenjat e zodiakut, duke bërë një renditje nga vendi i dymbëdhjetë në vendin e parë. Eshtë një javë tepër intensive, me shumë zhvillime dhe ndikime dinamike planetare për të gjitha shenjat. Sipas Pullës vendime të rëndësishme do të merren si në fushën ekonomike, profesionale ashtu dhe në atë shpirtërore.