Lefteri Gjoshe sjell librin me 150 receta gatimi për familjen

31 Tetor 2019, 11:21

Një libër me 150 receta gatimi, të zonës së Korçës dhe Kolonjës vjen shumë ndryshe nga Lefteri Gjoshe. Në këtë libër, përveç recetave të shijeve fantastike do të gjeni dhe pak histori tradite, si dhe risitë në këto receta. Lefteri Gjoshe, mësuese në profesion, është autore edhe e dy librave të tjerë. Me pasionin për gatimin dhe thjeshtësinë që e karakterizon, Lefteri Gjoshe ka një mesazh edhe për vajzat e reja që sapo kanë krijuar një familje: Gatuani me dashuri për familjen tuaj!

Programe të tjera

Shiko të gjitha