Lorela Lazaj, laguna e Nartës dhe flamingot

21 Qershor, 15:19

Drejtorja e Administratës së Zonave të Mbrojtura të Aqarkut të Vlorës Lorela Lazaj, flet mbi lagunën e Nartës dhe banorët e saj, flamingot, si zogj balerina në detin Adriatik. Cfarë ofron laguna e Nartës për vizitorët dhe turistët e shumtë.

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha