'Marsi ideal i 10 viteve të fundit, por kujdes!' Arsyeja? Ndiqni horoskopin e muajit Mars nga Jorgo Pulla

29 Shkurt, 13:44

Në rubrikën "Parashikimi i Yjeve" në emisionin "Rreze Dielli", astrologu Jorgo Pulla bëri një parashikim të detajuar për muajin Mars për 12 shenjat e zodiakut. Është një muaj nga më të mirët, madje ky Mars sipas Jorgo Pullës është më i miri i këtyre 10 viteve të fundit. Muaji Mars, mund të quhet muaji i ndryshimeve, gjithashtu do të ofrojë shumë mundësi sa i takon çështjeve të rëndësishme, është një muaj shumë pozitiv ku do të kemi mundësi për të mësuar nga gabimet dhe për të rregulluar disa problematika të së shkuarës. Eshtë muaji më i mirë, ideal, thekson Pulla për të bërë ndryshime rrënjësore në çdo fushë në jetën tuaj. Sa i takon fushës së dashurisë, është një muaj shumë favorit në njohje te reja dhe pse jo dhe për fejesa. Një lidhje që nis me konsolidim këtë muaj, vështirë se do të ketë ndarje, duke qenë se jemi në ndikime shumë të rëndësishme planetare.