Në Ujin e Ftohtë në Vlorë dhe në Hotel Adriatik në Durrës

23 Korrik 2018, 09:35

Emisioni Shtegtim i Report TV vizitë në dy destiancione turistike të famshme shqiptare si Uji i Ftohtë në Vlorë dhe Hotel Adriatik në Durrës

Programe të tjera

Shiko të gjitha