Nga financat tek ekuilibri i zemrës, shihni sesi me një shkrim të thjeshtë mund t’ju ndryshojë jeta

31 Mars, 13:21

Të rishkruash jetën tënde për ta transformuar atë… 

Me ekspertët e jogës dhe meditimit Amadea Stefa dhe Martin Veigl, të cilët treguan përmes kaligrafisë TAO si mund të shkruajmë e rishkruajmë jetën tonë duke transformuar çdo aspekt të jetës nga financat tek marrëdhëniet. Këto shkrime janë shumë të vjetra dhe ekspertët treguan sesi ato mund të përdoren që nga fëmijët deri tek kompanitë e mëdha për të transformuar jetën dhe konceptin ndaj saj.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha