Nxënësit e shkollave 9-vjeçare dhe të gjimnazeve vrapojnë në garën 'Fun Run', nesër maratona e Tiranës

16 Tetor, 13:17

Një ditë para Maratonës së Tiranës, nxënësit e shkollave 9-vjeçare dhe të gjimnazeve vrapuan në garën“Fun Run” në bulevardin kryesor të qytetit.

Gara nisin në orën 10:00 në Sheshin “Nënë Tereza”  dhe vijoi përgjatë gjithë bulevardit  gjer në sheshin “Skënderbej” ku u ndanë dhe çmimet për fituesit.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha