Përurohet laboratori i parë i Inteligjencës Artificiale për të rinj, Veliaj: E nisim në shkollën ‘Sami Frashëri’, do ta shtrijmë edhe në qytete të tjera

16 Tetor 2022, 13:11 | Përditesimi i fundit: 2022-10-16 19:29:09

Në shkollën e sapo rindërtuar, “Sami Frashëri”, u përurua Laboratori i parë i Inteligjencës Artificiale, projekt i cili do të realizohet edhe në shkolla të tjera në kryeqytet, dhe në disa shkolla në qytete të tjera të vendit.

Kategori të tjera