Receta e ditës - Barbun krudo dhe peshk koc me avull / Pjesa e parë

29 Maj 2018, 15:46

Barbun krudo dhe peshk koc me avull, zonja Tefta dhe cheff Indrit Selamaj sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë

Programe të tjera

Shiko të gjitha