Receta e ditës - Pulë me klitharaqe, japrak me gjethe rrushi dhe kish me qepë të njoma / Pjesa e dytë

17 Maj 2018, 09:41

Pulë me klitharaqe, japrak me gjethe rrushi dhe kish me qepë të njoma, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera