Receta e ditës - Pulë me klitharaqe, japrak me gjethe rrushi dhe kish me qepë të njoma / Pjesa e parë

17 Maj 2018, 09:43

Pulë me klitharaqe, japrak me gjethe rrushi dhe kish me qepë të njoma, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha