Receta e ditës - Sanduiç i mbushur dhe bizele me mish qingji / Pjesa e dytë

26 Qershor 2018, 15:40

Sanduiç i mbushur dhe bizele me mish qingji, zonja Vjollca sjell Recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha