Reduktoni celulitin, nga maska e famshme me kafe turke tek ushtrimet që mund ti bëni vetë

30 Mars, 17:35

Mite dhe fakte për celulitin. A zhduket ai përfundimisht? Cilat janë metodat më të mira të trajtimit, ushtrimet që ndihmojnë celulitin dhe ushqimet që e përkeqësojnë atë.

Flasim në studion e “Rreze Dielli” me estetisten Sidorela Gremi, Mite dhe Fakte për celulitin, cilat janë disa teknika të thjeshta që mund të përdorim në kushte shtëpie për reduktimin e tij sigurisht duke patur kujdes dhe në regjimin ushqimor dhe hidratimin sa më të madh të organizmit. Gjithashtu rekomanduam dhe një maskë në kushte shtëpie me përbërës natyral.  

Erilanda Bakalli, instruktore fitnesi dhe Alma Hasani, praktikante fitness tregojnë dhe demostrojnë disa ushtrime efikase për celulitin që gjithsecili mund t’i realizojë vetë në shtëpi.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha