Report TV -'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 27 maj 2024

27 Maj, 08:43

 

Titujt e gazetave për sot, nga pse Edi Rama i mbush stadiumet me diasporën te ridënimi i Izetit e deri tek Egnatia super kampione.