Report TV - 'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 22 mars 2024

22 Mars, 09:13

 

Titujt e gazetave për sot, nga konsensusi PS-PD solli normalitet në Kuvend, por palët debatojnë për 'Zgjedhoren' te nga 1 korriku rritje të pagave e pensioneve e deri tek provë Europiani ,Silvinjo 'ndez' Brojën.