Report TV -'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e shtunë 25 maj 2024

25 Maj, 08:47

 

Titujt e gazetave për sot, nga me kë e ka Argita te Edi Rama shpërndan tituj pronësie në Himarë e deri tek finale historike, Partizani-Egnatia për titull dhe miliona.