'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 28 mars 2024

28 Mars, 08:41

 

Titujt e gazetave për sot, nga Gjekmarkaj kërkon qeveri teknike përpara zgjedhjeve te neni i tmerrshëm 28 i ligjit për bregdetin e deri tek dorëhiqet Jorgo Goro.