'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 1 prill

1 Prill, 08:05

Titujt e gazetave për sot, nga zbardhet dokumenti se kush përfiton nga rritja e pagave te PD zyrtare bëhet gati për zgjedhje e deri tek zaret janë hedhur.