'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e henë 10 qershor 2024

10 Qershor, 08:23

 

Titujt e gazetave për sot, nga hetim gjyqtarit të vulës te SPAK gati për një operacion të madh me 150 të arrestuar e deri tek e djathta në "revansh" në Europë.