'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 13 maj 2024

13 Maj, 08:45

Titujt e gazetave për sot, nga Edi Rama hap çështjen shqiptare edhe në Athinë te Rama mesazh Mitsotakis të jetojmë në harmoni e deri tek aleancat e dështuara kundër Tiranës.