'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e hënë 20 maj 2024

20 Maj, 08:54 | Përditesimi i fundit: 2024-05-20 08:54:31

Titujt e gazetave për sot, nga aleancat për të vrarë armiqtë dhe si i nxirrnin në pritë grupet kriminale te ligji 7501 plagjiaturë e Reformës Agrare e deri tek Egnatia luan titullin me Partizanin.