'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 19 mars 2024

19 Mars, 08:15

 

Titujt e gazetave për sot, nga pavarësisht kundërshtive Begaj dekreton ligjin 'për Zonat e Mbrojtura' te SPAK vendos nën akuzë Ilir Beqajn e deri tek marrëveshja PS-opozitë zgjidhi krizën politike.