'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e martë 4 qershor 2024

4 Qershor, 08:11 | Përditesimi i fundit: 2024-06-04 08:31:58

Titujt e gazetave për sot, nga çfarë fshihet pas lëvizjes së Ramës për pagën 900 euro te opozita kërkon debat në Parlament për investigimin e "Rai 3" e deri tek Broja dhe Asani ,Shqipëria ndez motorrët.