'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 22 maj 2024

22 Maj, 07:51

 

Titujt e gazetave për sot, nga shkarkohet kreu i KLP Alfred Balla te Argita thotë se është gati të marrë drejtimin e PD-së e deri tek parashikimi britanik për Berishën.