'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 27 mars 2024

27 Mars, 09:46

Titujt e gazetave për sot, nga Kuvendi nën akuzë për votim ligji pa kuorum te pagat po rriten por shqiptarët po bëhen më "dembelë" e deri tek përse sulmohen investimet e mëdha në Shqipëri?