'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 3 prill

3 Prill, 07:53

Titujt e gazetave për sot, nga Olsi Rama kallëzon në SPAK Gazment Bardhin te "Babalja", si lindi fenomeni para Salianjit e deri tek makina me klandestinë bie në Vjosë, 8 viktima.