'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 5 qershor 2024

5 Qershor, 08:14

Titujt e gazetave për sot, nga dalin detaje nga jeta luksoze e Ahmetajt në Zvicër te kush e rrahu Ramën e deri tek zyrtari i shtetit punon si berber gjatë orarit të punës.