'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e enjte 6 qershor 2024

6 Qershor, 08:37 | Përditesimi i fundit: 2024-06-06 08:39:04

 

Titujt e gazetave për sot, nga vizita 150 minutëshe e Melonit në Shqipëri te vulëshiturit e deri tek firmoset çmenduria e radhës, edhe korrupsioni do të jepet me PPP.