'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 8 maj 2024

8 Maj, 09:40

Titujt e gazetave për sot, nga Rama del me kartën anti-korrupsion e u heq ministrave tenderat e deri tek ligji për profesionet e lira është më diskriminuesi i kësaj qeverie.