'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premta 17 maj 2024

17 Maj, 08:46

Titujt e gazetave për sot, nga Gaz Bardhi "shet" Doktorin te studimi shokues e deri tek gjykatat e mbuluara me dosje.