'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 10 maj 2024

10 Maj, 09:54

Titujt e gazetave për sot, nga "Peshat e rënda" të PS zbresin në fushë krah Veliajt te fshesës i është vënë fshesa e deri tek korrupsioni është zjarr mbi shtetin dhe shoqërinë.