'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 24 maj 2024

24 Maj, 08:18

 

Titujt e gazetave për sot, nga Atlin Dumani te asnjë emër që jep shpresë e deri tek ISSH gati ndryshimet në ligj për vitet e punës deri në 90-tën.