'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e premte 29 mars 2024

29 Mars, 09:00

 

Titujt e gazetave për sot, nga SPAK prangos 9 ish-zyrtarë të Bashkisë Tiranë te Olsi, Gazi dhe droga e deri tek vala e aferave përvëlon zyrtarët.